Контакти

Пишете ни

Капитал Сити ЕООД


Адрес:

гр. София ж.к. Люлин, бл. 105, вх. В – партер
гр. София ж.к. Младост, бл. 466, вх. А

Телефон:

0886611525, 02 826 5574

Е-мейл


Call Now Button